Benvinguts al Rocòdrom
 

El rocòdrom és una instal·lació esportiva de titularitat municipal, promogut i construït per la SAM el 1997, i cedit a l'ajuntament el 5 de novembre d'aquell mateix any.

El rocòdrom és una instal·lació esportiva dissenyada per a la pràctica d’esports i activitats que requereixen l’ús de “Equipaments de Protecció Indivudual” (EPI) i “Equipaments de Protecció Colectiva” (EPC) propis de l’escalada i l’alpinisme que es destina, exclusivament, a la formació, reciclatge i entrenament en les tècniques d’aquests esports i activitats.

L'escalada és un esport que pot comportar un risc per l'usuari i per practicar-lo cal estar convenientment equipat i format, o tutelat per un tècnic. L’usuari és responsable de conèixer les nocions bàsiques de les tècniques d’escalada.

L'accés al rocòdrom és lliure per a tots els socis de la SAM i del Patronat Municipal d'Esports.

Es troba al Poliesportiu del Casal i està obert de dilluns a divendres de 17 a 22 h.

Recordeu que per al bon funcionament del rocòdrom hi ha unes minimes normes de convivencia consensuades per els usuaris habituals, la direcció de la SAM i el Patronat Municipal d'Esports que podeu consultar clicant damunt la pestanya de Rocòdrom.