Acabada la cinquena edició de la Lliga del Correpallars ès hora de fer recompte, resum i detall de tot lo succeït, perquè la SAM, hi ha estat present i protagonista.

 

Desprès que l’any passat fos l’entitat guardonada per tenir més puntuació entre els seus socis durant tota la lliga, aquest any no podia fallar.

El detall del Correpallars inclou:

·      Camí a les trinxeres -23/05/15 - Aramunt

·      La Ribalera- 28/06/15 - Tírvia

·      Espardenyada - 04/07/15 - La Pobla de Segur

·      Valls d’ Àneu - 18/07/15 - Esterri d’Àneu

·      4Rocs - 23/08/15 - Figuerola d’Orcau

·      Cuca de llum- 10/10/15 - Talarn

Enllaç www.correpallars.cat

 

Aquest any hi ha hagut un total de 1.520 inscrits del s quals 423 han sigut dones i 1.097 homes.

De la SAM han estat un total de 17 dones i 30 homes en les caminades i 1 dona i 15 homes en les curses.

S’han recorregut un total de 237 Km i 14.844 metres de desnivell positius entre camins, corriols i paratges realment fantàstics i tots entre els nostres Pallars, Jussà i Sobirà.

Tothom que ha format part d’aquesta lliga, ha pogut escollir entre curses i caminades, al seu gust. Això ha donat lloc a tenir més o menys puntuació per ser finisher i poder aconseguir la preciada Armilla de Premi. Es requerí, però, fer-ne un mínim de 5 de les 6 totals.

Gràcies a tots els valents i valentes que han gaudit, patit i disfrutat d’aquest repte del Correpallars. Tant si heu sigut finishers com si no, us heu guanyat el nostre petit reconeixent. No deixeu mai de gaudir de les nostres Muntanyes i camineu sempre endavant sense mira el camí recorregut.

DES DE LA SAM , MOLTES FELICITATS A TOTS!!!

 

 

 

Etiquetes
X-Tremp: competició