Imatge principal
Llicència federativa 2021

Ja s'ha iniciat el període per a la tramitació de les llicències de la FEEC i FCE per al 2021.

Per tal de poder gestionar millor i més àgilment el procés de tramitació de llicències en la nostra entitat, aquest any hem implementat un nou sistema que esperem que ens ajudi a fer-ho més ràpidament i de forma més transparent.

Accés a Federat

Per a poder sol·licitar una llicència és indispensable ser soci de l'entitat i tenir un compte en aquesta pàgina. Si encara no ets soci pots fer-te'n emplenant aquest formulari.

Si ja ets soci i no tens compte en aquesta pàgina, pots crear-ne un a través d'aquest enllaç, o clicant a "Crear un compte nou" en el menú "Inici de sessió" que hi ha la dreta de la pantalla.

Crear un compte


Compra de llicènciesLa idea seria com una botiga on-line. A la pestanya "Federa't" trobareu una explicació del procés, i les llicències que podem tramitar; es tracta que "compreu" les llicències que us convinguin.

Per a cada llicència cal especificar:

  • - Modalitat
  • - Habilitació FEDME (si s'escau)
  • - Abast FCE (si és FCE)
  • - Edat FCE (si és FCE)
  • - Nom i cognoms del propietari de la llicència
  • - DNI del propietari de la llicència
  • - Data de naixement del propietari de la llicència

Un mateix soci/a pot sol·licitar diverses llicències per a diverses persones, sempre que especifiqui correctament les dades del propietari/a de la llicència, i aquest/a també sigui soci/a de l'entitat.

 

 

Al final de procés del compra/sol·licitud, s'indica la quantitat total a pagar, i un compte corrent on s'ha de fer transferència bancària. En aquest moment la comanda estarà en estat "Pendent de validació".

Comanda completa

Quan s'hagi fet la transferència s'ha d'enviar un correu amb el resguard o una captura de pantalla del pagament a llicencies@samtremp.cat . Un cop fet això i algun membre de la junta hagi verificat el pagament, la comanda passarà a estat "Pagament validat" i s'enviarà un correu informant del canvi d'estat. Posteriorment es procedirà a la tramitació de la llicència (s'enviarà un correu informant), i quan s'hagi rebut es portarà a FotoFelip, i s'informarà per correu electrònic que la llicència es troba allí.

En tot moment pots revisar l'estat de la teva sol·licitud a través de l'enllaç "Les meves llicències" que hi ha en el menú d'usuari, a la dreta de la pantalla.

Les meves llicències